Een goede sport beha is van essentieel belang wanneer u gaat sporten. Een dergelijke beha biedt de ondersteuning die u nodig heeft wanneer u intensief aan het sporten bent. Veel vrouwen dragen tijdens het sporten geen sport beha, omdat ze deze niet mooi vinden. Dit is echter niet verstandig. Een gewone beha geeft immers niet genoeg steun. Gelukkig heeft Q-LINN de oplossing! Met onze sportlingerie kunt u met een zelfverzekerd gevoel gaan sporten.

BEKIJK RELEVANTE PRODUCTEN

Een sport beha die gezien mag worden

Tegenwoordig is het zeer gemakkelijk om er stijlvol uit te zien tijdens het sporten. Q-LINN verkoopt 3 verschillende sport beha’s die er zeer stijlvol uitzien en de borst vooral niet enkel plat drukt. Ze zijn haast niet van gewone beha’s te onderscheiden, enkel de ondersteuning en het comfort is vele malen hoger. Het is dan ook niet voor niets dat één van deze beha’s zelfs is verkozen tot de beste sportbeha van 2012 door het ruitersportblad ‘De Hoefslag’. Wij verkopen echter nog meer. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:  

  • Sportbroekjes;
  • Sport tops.

Wij richten ons tegenwoordig zelfs op sportondergoed voor heren. Onze boxershorts zijn uitermate geschikte voor intensief sporten. Zowel mannen als vrouwen kunnen met ons ondergoed op comfortabele wijze sporten.

Waar kunt u een beha van Q-LINN kopen?

Onze beha’s worden verkocht in meerdere winkels in Nederland en het buitenland. U kunt ze echter ook heel eenvoudig bestellen via onze webshop. Met vragen over onze collectie kunt u altijd bellen naar +31(0)6-1084 5314. Wij beantwoorden ze graag.

Anderen bekeken ook:

AMSTERDAM SPORTBEHA

ATHENS SPORTBEHA

BARCELONA SPORTBEHA