Met de sportlingerie van Q-LINN voelt iedere vrouw zich mooi tijdens het sporten. Bij Q-LINN vinden we dat sportondergoed niet alleen praktisch moet zijn, maar er ook mooi en vrouwelijk uit mag zien. Daarom spreken we ook van sportlingerie in plaats van sportondergoed. Onze collectie bestaat uit aantrekkelijke sportbeha’s, een sporttop en sportbroekjes.

BEKIJK RELEVANTE PRODUCTEN

Aantrekkelijk sporten dankzij sportlingerie van Q-LINN

Veel vrouwen vinden sportbeha’s niet mooi en trekken deze daarom liever niet aan tijdens het sporten. Q-LINN wilde hier een eind aan maken en is daarom begonnen met het ontwerpen van aantrekkelijke sportbeha’s. Later hebben zij ook nog sportbroekjes en sport tops toegevoegd aan de collectie. De sportlingerie van Q-LINN ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook zeer comfortabel. Lichaamsvocht wordt gemakkelijk getransporteerd, waardoor de stof niet ruw wordt. Ook is het ondergoed naadloos, waardoor het minder snel gaat irriteren.

Koop onze sportlingerie!

Onze sportlingerie is te koop in meerdere winkels. U kunt de producten ook bestellen via onze webshop. Betalen kan via iDeal of PayPal. Uw bezorging wordt afgeleverd door DHL. Als u meer informatie wilt over onze collectie kunt u ons bellen via +31(0)6-1084 5314. Zorg dat u zich lekker voelt tijdens het sporten en draag sportlingerie van Q-LINN!

Anderen bekeken ook:

AMSTERDAM SPORTBEHA

ATHENS SPORTBEHA

BARCELONA SPORTBEHA