Zodra u in de webshop uw producten heeft geselecteerd en richting het uitchecken gaat, kunt u verschillende betalingsmogelijkheden kiezen.

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent zonder transactiekosten voor u als kopende partij.

PAYPAL

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. PayPal fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening. creditcard of van ontvangen geld op de PayPal -rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening. Er zijn geen transactie kosten voor u als kopende partij.

After pay

Als je achteraf betaalt met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt.

VERZENDEN

Uw pakket zal via de DHL naar het door u aangegeven adres verzonden worden. Hiervoor wordt een verzendvergoeding van €3,95 inclusief BTW berekend. Vanaf €100,00 bestelwaarde komen deze verzendkosten te vervallen.

Mocht u het pakket liever bij een DHL servicepunt bij u in de buurt afhalen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Een kort bericht hierover in de opmerkingenruimte bij de bestelling met de gegevens van het DHL servicepunt is voldoende voor ons om het pakket naar dit DHL servicepunt te versturen.

De items op de webshop worden uit voorraad geleverd met een dagelijkse pickup van de DHL de dag na de bestelling. Hierdoor wordt de levertijd doorgaans 2 werkdagen. Dit is te volgen via het dhl trackingnummer wat u automatisch via de email ontvangt.

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF